Forum PickupArtist

Virgina

Virgina
« : Decembrie 13, 2018, 07:20:30 a.m. »
Sunt într-o situație complicată

Prima problema: locuiesc într-un oraș micuț și nu știu de ce dar nu mă simt în elementul meu sa fac abordări, dacă nu sunt in club sau fara un wingman.

Am ieșit la 3 date-uri!!!!!?!!!!

Am de-a face cu o fata drăguță, o plac, dar care nu a sărutat în viața ei un băiat, nu a avut iubit, are 18 ani și e virgină. Mă întreb cum e posibil când fata arata super bine?
( Maybe low sex drive?)

Primul date: am cazut în friendzone cu ea, nu știu cum, de ce, dar m-a pus într-un mod foarte ciudat în friendzone, ca și cum ar fi o vrajă in jurul ei. Am zis că e din cauză că era cu prietena ei. Și m-am împrietenit cu ea, am castigat-o de partea mea, aproape că am sedus-o...

Mici scăpări: nu am făcut escalare kino


Date 2: Nu știam ce fac, de ce ies cu ele, pur și simplu ne-am plimbat și am vorbit, am încercat kino, are nevoie de foarte multa calibrare...
Date 3: la teatru, fiindcă e copilăroasă și aveam biletele am dus-o la o piesa pentru copii de grădiniță "Alba că zăpadă și cele 7 doamne". Eram 4, eu, amicul meu prietena ei și domnisoara V :)) .

 După piesa am mers la mine acasă să bem un ceai.
Amicul meu și cu cealaltă tipa au început să se sărute ( sunt împreună) iar noi stăteam și ne uitam, like what f*** ??????????  După am mai stat putin și le-am condus acasa.


Ce sfaturi îmi puteți oferi ?Re: Virgina
« Răspuns #1 : Ianuarie 11, 2019, 10:56:56 a.m. »
Ai putea sa incepi sa o cauti mai frecvent, gen mesaje scurte fb/sms.
Fa-o sa rada, tachineaz-o, fa-i complimente dar nu prea siropoase. O sa inteleaga ea... si cel mai probabil vei primi un feedback din partea ei, fie pozitiv sau negativ. Nu e panica oricum, nu e ultima :)