Forum PickupArtist

Mesaje Recente

Pagini: [1] 2 3 ... 10
1
Field Report / Re: Dansam pe aceeasi muzica
« Ultimul mesaj de Ghost Ianuarie 24, 2019, 07:46:42 p.m. »
Salutare

O data ce intri in game-ul de seductiei greu sa mai scapi de el. Simti puterea te simti dorit, simti ca lucrurile le faci tu sa se miste in jurul tau. De aceea si LTR-ul meu s-a sfarsit. La nici 2 zile combinam o tipa car prietenii mei doar visau.

Poate o sa povestesc o data aici despre cum a decurs totul pana in pat cu ea.

Careva din Cluj?
2
Field Report / Jurnalul lui Ecron
« Ultimul mesaj de Ecron Ianuarie 14, 2019, 12:02:39 p.m. »
Salut,as vrea să detaliez ultimele mele 5 abordări.

1.Am abordat o tipă într-un fast food.Am remarcat-o cand a făcut comanda,iar apoi când venea spre mine am făcut contact vizual,la care tipa si-a lăsat privirea in jos(ioi).Era cu prietenii la o masă,iar când am ajuns la casieră i-am cerut pe lângă comandă un pix si o foaie..apoi mi-am scris numărul de telefon si 2 artisti pe care ii ascultam ( tipa avea un stil vestimentar mai gotic,intunecat ).Ca să fiu calibrat,când am m-am îndreptat spre usa,am trecut pe la masa ei,am salutat,apoi i-am dat biletul si am plecat.Peste vreo 20 de minute am primit deja mesaj.i-am răspuns peste 1 oră jumate.am ajuns apoi la un date dar am dat-o în bară acolo si nu a fost ok.

2.
Eram în stație,asteptam microbuzul si am observat o tipă care arăta foarte bine.Am abordat-o si am discutat tot drumul.Am făcut si atractie(tachinări) dar foarte putine.mai mult comfort.i-am luat facebook-ul dar apoi la online game tipa a părut total dezinteresată si rece.

3.Am abordat o altă tipă in stația de locală.Am mers pe direct si i-am zis : Ceaw,imi place culoarea părului tău,mi se pare foarte misto ! . La care tipa a râs apoi s-a intors cu spatele.Am intrebat-o cum o cheamă,nu a vrut să-mi răspundă.am ironizat-o putin apoi a venit locala,si a plecat.

4.O altă tipă pe care am abordat-o,a fost in Kaufland..am folosit un opener direct : "Imi place bluza ta " apoi am continuat discutia,am discutat cu ea,am facut tachinari si dhv  ( povesti interesante despre locurile unde am fost ).Dupa ce au trecut vreo 5 minute tipa apare o femeie care-i face semn tipei,si fata mă salută,apoi pleacă rapid.

5.Am abordat o tipă când mă intorceam de la reparat ceasul,am văzut-o si ii era frig.I-am zis ceva gen "Ceaw,imi place geaca ta blănoasă,dar mi se pare super funny cum te chinuie frigul :))" A ras,apoi am continuat conversatia.Asta a fost cea mai bună abordare,a mers super smooth.Am făcut tachinări,push-pull, si dhv.Am făcut-o foarte curioasă de mine,si conversația a curs fain.Ea a investit mai mult decât mine in conversație,si la sfârsit i-am cerut facebook-ul.Mi l-a dat,dar a fost flake.Tipa nu mi-a acceptat cererea,dar din cate vad in timeline-ul ei pe facebook nici nu intră prea des.E ciudat fiindcă mi l-a dat foarte fericită,chiar părea interesată etc.Interacțiunea nu a durat asa mult,întrucât ea mergea să ia un taxi.
3
Discuții Generale / Re: Virgina
« Ultimul mesaj de niposs Ianuarie 11, 2019, 10:56:56 a.m. »
Ai putea sa incepi sa o cauti mai frecvent, gen mesaje scurte fb/sms.
Fa-o sa rada, tachineaz-o, fa-i complimente dar nu prea siropoase. O sa inteleaga ea... si cel mai probabil vei primi un feedback din partea ei, fie pozitiv sau negativ. Nu e panica oricum, nu e ultima :)
4
Discuții Generale / Virgina
« Ultimul mesaj de Mr. K. Decembrie 13, 2018, 07:20:30 a.m. »
Sunt într-o situație complicată

Prima problema: locuiesc într-un oraș micuț și nu știu de ce dar nu mă simt în elementul meu sa fac abordări, dacă nu sunt in club sau fara un wingman.

Am ieșit la 3 date-uri!!!!!?!!!!

Am de-a face cu o fata drăguță, o plac, dar care nu a sărutat în viața ei un băiat, nu a avut iubit, are 18 ani și e virgină. Mă întreb cum e posibil când fata arata super bine?
( Maybe low sex drive?)

Primul date: am cazut în friendzone cu ea, nu știu cum, de ce, dar m-a pus într-un mod foarte ciudat în friendzone, ca și cum ar fi o vrajă in jurul ei. Am zis că e din cauză că era cu prietena ei. Și m-am împrietenit cu ea, am castigat-o de partea mea, aproape că am sedus-o...

Mici scăpări: nu am făcut escalare kino


Date 2: Nu știam ce fac, de ce ies cu ele, pur și simplu ne-am plimbat și am vorbit, am încercat kino, are nevoie de foarte multa calibrare...
Date 3: la teatru, fiindcă e copilăroasă și aveam biletele am dus-o la o piesa pentru copii de grădiniță "Alba că zăpadă și cele 7 doamne". Eram 4, eu, amicul meu prietena ei și domnisoara V :)) .

 După piesa am mers la mine acasă să bem un ceai.
Amicul meu și cu cealaltă tipa au început să se sărute ( sunt împreună) iar noi stăteam și ne uitam, like what f*** ??????????  După am mai stat putin și le-am condus acasa.


Ce sfaturi îmi puteți oferi ?


5
Field Report / Cum m-am sărutat cu 2 tipe simultan
« Ultimul mesaj de Mr. K. Decembrie 09, 2018, 08:01:41 a.m. »
Salutare, sunt Ace Archer, după cum mă știu ceilalți membrii si recent mi-am creat un cont nou pentru Scoția.

Trec printr-o perioada dificilă aici: îmi e greu sa fac Pick up ziua. Orașul în care stau e destul de micuț...

In această seară am ieșit in club deși peste câteva ore merg la serviciu, eram literalmente la  2 metri de casa.
Dar sa incepem cu inceputul.

Am ieșit în seara asta cu un natural,  și deși el nu face pickup se descurca cu tipele... Eu mergeam în stânga și-n dreapta și abordam și feedback-ul negativ venea din toate părțile (oare?:) . Sunt de părere că totul se întâmplă cu un scop. Persuasiune. Asta îți trebuie sa ai succes.

Am continuat sa fac abordări și încet-încet situația se schimba ușor ușor, a venit primul sărut,  schimb de contacte, tipe care te pipăie...
 Și la un moment dat ajung la un hired gun ( barman ) cu un "high sex drive".  Prietenii meu, natural e îndrăgostit de ea.
Ea îl întrebă: Ce e cu semnul de pe gâtul tău?
El: M-am lovit. ( Era o vânătaie de la partida pe care o avusese azi)
Ea: Minți, nu te cred
...
Eu de lângă bar văd o tipă care se uită la mine și o abordez instant, vorbesc cu ea și îl introduc pe amicul meu natural, care fiind și puțin ametit uită de barmaniță și o musca pe asta de gât.
Ok am zis, i-o las lui, de , sunt zeci de tipe bune aici, merg și continui sa fac abordări. Sigur găsesc ceva mai bun.  Peste 5 minute nu îmi e iese nimic. Hai înapoi la tipa naturalului, de, până la uram eu am gasit-o. Mă duc la ei și încep să mă sărut cu ea, după ea se sărută cu el și tot așa. Ne-am vorbit, o ducem la mine și facem un threesome. Stau la 2 minute distanță de club:)) Sa fac pull pare ceva simplu, uite că de data asta nu a fost.
După natural a încercat să o combine  din nou pe barmaniță. Și la final am coborât jos, el dezamăgit că "nu facem nimic", eu știind că jos ne așteaptă o groaza de fete care dornice de un bărbat adevărat.

Jos am întâlnit-o pe fata cu care ne-am sărutat amândoi. Era cu prietenele ei și cu inca un tip. Situația părea buna:3 vs 3. Fiecare urma să plece acasă cu ceva.
Însă nu e chiar atât de simplu: se pare că cele trei sunt prietene foarte bune, doua din ele sunt surori. Iar situația nu era prea buna fiindcă una dintre surori avea probleme de self esteem+ low sex drive, pe scurt, ea nu era suficient de confortabila sa se futa cu tipul acela... Astfel cele 3 trebuiau să rămână împreună.

Între timp cele 2 prietene bune s-au sărutat, m-am sărută și eu cu ele in aceleași timp. Momentul când 3 limbi se unesc e ceva magnific: Pace pe pământ. Oare cum e cu 4 ?

 Am zis sa mergem înspre McDonald's și poate reusim sa facem pull, trecând chiar pe lângă casă. Între timp, eu și cu naturalul schimbam fetele din 5 in 5 minute . Când o luăm eu pe a lui când el pe a mea, și ne opream din 2 in 2 minute pentru kiss close... La un moment dat până și rățușca cea urâtă, sora problema s-a sărutat cu tipul ăla.

Pe drum am ajuns sa o lăsăm acasă pe sora problema și ne îndreptăm spre McDonald's. Ceva îmi spunea că trebuia sa mergem direct la mine acasă...
Aici a fost o problema de logistică, nu știam unde stau tipele. La un moment dat s-a făcut o bifurcatie: Tipa mi-a spus sa o luam la stânga, nu am ascultat-o ne-am saturat și am luat-o la dreapta . Ea a încercat să ne ghideze spre casa ei, asta se întâmplă dacă nu pui întrebarea corectă.
 
Ajunsi la McDonald's , fetele au mers la toaleta, am mers și noi, și după ne-am pus sa ne comandam ceva, la care într-un moment le vedem cum pleacă repede fara să zică nimic.

Naturalul a fugit după ele și nu le-a mai prins din urmă. Zicea sa mergem acasă la rățușca cea urâtă sa le chemăm pe fete ... Desi poate de la alcool nu realizată că era 4 dimineața 🤣.

Ce a mers bine:
+escaladarea fizică
+ Intrarea într-o stare pozitivă ( having fun)
+ Conectare, încredere
Ce nu am făcut bine:
- nu am întrebat niște întrebări fundamentale, una fiind in ce zona stau? Daca au colegi de camera etc?
- prea puține approach-uri într-un timp lung
- nu mi-am ascultat instinctul --data viitoare pull când situația permite, in loc de McDonald's puteam sa mergem la mine...

Per total: mă bucur că am ieșit, a fost o seară grozavă și știu că data viitoare sigur voi reuși să fac pull .
 
6
Field Report / Re: Regresi si nedumeriri pe partea de Texting partea a-2-a ...
« Ultimul mesaj de The Roue Decembrie 04, 2018, 10:30:29 p.m. »
In continuare confuz si nedumerit unde sunt blocajele pe partea de texting ...
 Observam ca pe instagram o blonda foarte sexy si starnitoare care chiar ma stimula mi-o dat like pe o poza si atunci am abordat-o ,am creat atractie ,am tachinat-o ,m-am legat de trasaturile ei ,o faceam curioasa sa o descriu cu cold reading la un moment dat i-am spus ca am o surpriza pentru ea ,am determinat-o sa-mi dea facebooku-l ei ,mi l-o dat si i-am trimis un desen care semana cu ea ca sa demonstrez valoare ,am si sunat-o ca drept surpriza si am vorbit cu ea cam tot o ora ...

Cu aceasta blonda conversatiile erau mai fluente ,aveam grija sa fiu cat se poate de misterios si starnitor ...
 
Am facut Atractie am pus-o sa se califice ,faceam cu ea si prezumtii ,o si tachinam bine ,tipa raspundea bine (tiparul ei era psihotica ) cu noantze foarte subtile de narcotica (si nu foarte evidente) ,o puneam mai mult sa vorbeasca despre ea si despre mine nu vorbeam ne intrebat , in rest vorbeam despre lucruri in general fie ca era vorba despre viata,bani,relatii ,sex despre mine nu vorbeam mai deloc decat daca ma intreba ea ,tipa era si ea playeritza ,m-o supus la multe shit testuri ,le-am trecut cu bine pe toate ....

Tipa avea si o incredere n sine destul de mare ,cand intre timp am intrebat-o despre situatia ei logistica (legat de unde locuieste) ea o spus :
:Stau singura in camin ,nu am bani de chirie ''

Aveam ceva puncte comune cu ea si le-am impartasit ,in timp ce faceam raport cu ea ,o si tachinam , cu spike-uri emotionale ,ma legam de ea cu diverse role playe-uri ,despre gatit ,despre calatorit ,tipa reactiona ,radea in hohote (ca orice psihotica ) ,ma supunea in continuare la shit testuri ,eu le treceam cu succes  ,o puneam sa-mi povesteasca despre pasiunile ei ,find atent cand sa fac raport ,intre timp am facut-o curioasa de locul misterios de la inaltime din Timisoara :
 
Eu: iti place orasul asta Timisoara >?...

Eu:Nu prea dar partial da ....

Eu:Mi-e imi place pentru ca arata ca mica Viena plus ca cunosc un loc unde vezi tot orasul iluminat noaptea ...
Ea:Unde este locul asta ...
Eu:Ei bine ,nu-ti spun unde dar esti norocoasa ,am sa te invit la o cafea acolo ...
Ea: Vaii :)),ia auzi ,norocoasa :)) ,ok dar fac tu cinste ? ,nu am decat 10 lei in buzunar :)
Eu:Pe bune >?,vorbesti seros ? :))
Ea :da ,nu glumesc ...
Eu: Ok,te las sa-mi faci cinste :))
Ea: ok dar atunci bem ceva de 5 lei fiecare :))
Eu: Good,prima data te scot eu vedem cum se desfasoara intalnirea si daca decurge ok data vitoare ma scoti si tu ;) ...
Ea: prea departe te gandesti ...
Eu: La fel si tu.. (reframe)
Ea: ...
Eu :Vedem noi cum se desfasoara intalnirea dar Hai sa iesim in zilele urmatoare si iti garantez ca ne vom plictisi de minune :)),Cum arata programul tau in zilele urmatoare ? ...
Ea: Nu stiu ,cum eu mi-l fac ...
Eu: pai uite cred ca maine am la dispozitie vreo 2 ore ...
Ea:pentru 2 ore nu vin ,2 ore imi ea sa ma aranjez ...
Eu :Defapt stai un pic sa ma uit peste el cum e organizat ,perfect uite defapt maine am dispobinil de la 2 pana la 6 ...
Ea:Ahh,maine nu pot ....

Aici am facut o greseala fatala pentru ca am uitat sa-i indicator negativ si am continuat sa propun date-ul in alta zi ...

Eu: Ok,atunci hai sa o lasam pe poimaine ,ea o acceptat instant (nestind daca e bine sau nu ce am facut ) ....

Ea:Ok,asa ramane ...

Eu :Bun ,iti las numarul meu pe facebook,da-mi beep si pastram legatura ...

Am mai avut un shit test interesant ...

Eu: Buun si ramane se vedem voi fi uimit sau dezamagit de tine ;) ...

Ea: pai da s-ar putea sa nu-ti placa de mine si nici mie sa nu-mi placa de tine ...

Eu: ramane de vazut ...

Gresisem pentru ca nu am incheiat eu primul conversatia si o initiat ea inchierea insa am scos-o bine :

Ea :Bine ,eu ma pun sa dorm ar trebui sa incheiam ,incheiem conversatia ...
Eu:asta vroiam sa-ti zic si eu adiniaori ,ma apuc in continuare de treaba ...
Eu:Buun,o seara frumoasa iti doresc si alte conflicte din dormitoare rascolite de amantzi fugaritzi de tine cu pusca din casa :)) ,Da-mi un sms scurt (emoji,etc)  si iti memorez numarul intre timp ;) ...

Ea :Nu am nici macar prieten dar admite amant :))

Eu : Hai ca esti amuzanta :))
Ea :))))) ,Bine o sa vezi ce semn iti dau ;)

si de aici s-o incheiat conversatia ,tipa s-o conformat chiar mi-o dat mesaj doua patratzele aratau pe un telefon care nu putea scoate in evidenta emoticoanele (dar probabil erau doua pupicuri :* :* )

Ma gandisem intre timp ca poate in timpul zilei urmatoare nu ar strica sa fac o demontrare de valoare cu inca un desen artistic dar combinat cu o tachinare pe seama ei ....

I-am trimis desenul pe facebook dar in loc sa o tachinez am devalidat-o zdravan pentru ca vedeam ca raspundea sec ...

Eu: ,,Hei ;)
Cine crezi ca arata mai bine : ,tu ? sau acest desen ;) ...

Ea: Eu, clar

Eu : crezi ? ,cat la suta esti convinsa ??

Ea: Foarte

Cand vedeam ce sec raspundea am zis sa o devalidez (Zdravan )

Eu :Hmm,eu zic ca s-ar putea sa arate un pic mai bine ca tine dupa ce il si pictez :))
va trebui sa te machezi ca sa compensezi :)) si sa fie 1-0 pentru tine :))
si vezi ca la mine nu dureaza 2 ore :))

Atunci o dat seen la ce i-am zis ,seen-ul tot ramanea si am zis ca ,,ups'' am devalidat-o prea zdravan ,am revenit cu o simpla intrebare ...
Eu: tu ce faci >?

Se pare ca tipa tot nu raspundea si dadea seen ,atunci am mai vorbit cu internul lui Rafael (Simon ) .
Simon mi-o spus sa-i spun asta : ,,Glumeam,uneori pot sa exagerez 😅,te-ai suparat ?''

Si Rafael mi-o spus sa postez pe story un lucru pe care ea sa-l vada ,l-o vazut si mi-o scris :
Ea: Nu .))
N am de ce

Eu: Ehh :)) ,ma gandeam ca asa s-o intamplat ..
cum esti ?

Ea: :)) perfect
Nu demult m-am trezit ,tu?

Aici entuziasmul imi tzasnea din mine ,habar n-am ce o fost in capul meu dar se pare ca am pierdut controlul emotiilor mele si m-am bucurat pentru faptul ca functiona si atunci m-am gandit eu sa fac 2 autoironii pe seama mea ,Really Akward ce am facut dar o scriu :
Eu : Eu ? ,ce sa zic ,traumatizat ,sti de ce ? :))

Ea: De ce?

Eu: Pe cortina mea de dus sunt pictate personalitati preistorice (Vlad tzepes,Alexandru cel mare ,etc) ,oameni astia ma puteau vedea dar nu ma puteau atinge ,insa Vlad tepes era o exceptie ,parea ca lui ii placea ce vedea :))

Ea: :)))
Crezi ?
 
Aici am facut a-2-a autoironie pe seama mea fiind si foarte entuzismat (asta am transmis din mesaj) :

Eu : :))) da avea impresia ca sunt femeie ,poate de aia se uita insistent
adica tzeapa la tzeapa trage :))
,,X'' ,eu sunt in oras acum ,sunt grabit sa ajung acasa si sa ma schimb plus sa ma spal ,hainele mele duhnesc a urina (m-am tamponat de un boschetar din greseala ) si am o intalnire importanta cu niste oameni :))) ,is pe fuga dar hai ca te sun mai deseara gen 9-10 ca sa vorbim oricum ceva interesant 😌

parea ca tipa o raspuns pozitiv in mesaj ,Ea : ,, OK :* ''

Insa se intamplase ceva super interesant si pentru prima oara cand patzesc ,tipa imi daduse block pe facebook dar numa la mesaje atunci nu am mai sunat-o consideram ca nu avea rost si  ,, am avut o revelatie ce s-o intamplat ,faptul ca m-am entuziasmat atat de tare comunicand prin mesaje ce bucuros sunt si cat de reactiv is la cat scriam si la cate emoticoane trimite-am ....
 Si dupa aia am zis hai sa mai verific odata si altceva interesant s-o intamplat ,observam ca imi arata acum cat timp o fost activa si am verificat si i-am trimis un simplu punct :
Eu  ,, . ''
am zis ,hmm poate cine stie ,hai sa o sun de test (insa mi-o dat cu casuta vocala) ,ciudat ...
Ea: ?
Eu: :))
te-am sunat mai inainte ...
nu stiu ce faci :)) sau daca te joci  dar am observat ca mi-ai dat parca block :))

Ea: :)))
Ti se pare

Eu:asta da joaca de oameni maturi
:))
esti acasa ?

Ea:Da
Eu: suna-ma 😉
pe nr
ca eu am facut-o odata :))
(sincer n-am idee ce pui la cale )

Insa pana aici o fost ,a-2-a zi am verificat ca tipa respectiva iar mi-o dat block ...

Umilitor insa sunt suficient de barbat sa recunosc ca doar din aceste greseli voi deveni bun in domeniul respectiv si  postez asa ceva aici ,cu multa durere si frustrare scriu astea dar cu un scop nobil (ca sa fiu bun in domeniul ,,Seductie'' )

Rafa vreau un feedback mai lung si spune-mi amanuntzit si detaliat tot ce s-o intamplat si ce greseli sa nu mai faci si ce pot imbunatatzii ....


Observatie 1:
Tachinarile legate de statul ei financiar nu sunt ok, ex:
"Ea: Vaii :)),ia auzi ,norocoasa :)) ,ok dar fac tu cinste ? ,nu am decat 10 lei in buzunar :)
Eu:Pe bune >?,vorbesti seros ? :))
Ea :da ,nu glumesc ..."

Desti ai gestionat-o bine apoi:
"
Eu: Ok,te las sa-mi faci cinste :))
Ea: ok dar atunci bem ceva de 5 lei fiecare :))"


Observatie 2
Evita cuvantul "intalnire", pune prea mare presiune pe ea
" Good,prima data te scot eu vedem cum se desfasoara intalnirea si daca decurge ok data vitoare ma scoti si tu "
--Ea ta taxat aici:
"prea departe te gandesti ..."

Apoi a investit putin
"Ea: ..."

Observaţie 3, stare de nevoie şi lipsă de calibrare negativ - negativ, pozitiv-pozitiv.

Tu ai investit mai mult:
"Eu :Vedem noi cum se desfasoara intalnirea dar Hai sa iesim in zilele urmatoare si iti garantez ca ne vom plictisi de minune :)),Cum arata programul tau in zilele urmatoare ? ... " 
Ea ti-a dat negativ, tu i-ai dat pozitiv. NU prea merge ecuatia asta.

"Ea: Nu stiu ,cum eu mi-l fac .." Negativ din nou din partea ei. Trebuia la primul negativ :"Ea:.... " sa-i dai un negativ si sa puna sa investeasca apoi sa ii spui de date

Aici ai tras de ea: "Eu: pai uite cred ca maine am la dispozitie vreo 2 ore ..."

Ea ti-a dat negativ: "Ea:pentru 2 ore nu vin ,2 ore imi ea sa ma aranjez ..." Ea a invatat ca poate face orice (sa iti dea negative

Aici ai tras de ea dar in mod subtil:  "Eu :Defapt stai un pic sa ma uit peste el cum e organizat ,perfect uite defapt maine am dispobinil de la 2 pana la 6 ..."

Ea:Ahh,maine nu pot .... - Raspunsul ei pe măsură. O femeie o atragi nu o tragi în viaţa ta.


Buna realizarea: "Aici am facut o greseala fatala pentru ca am uitat sa-i indicator negativ si am continuat sa propun date-ul in alta zi ..."

"Ea:Ok,asa ramane ..." Aici ti-a raspuns din complezenta.

"Eu: Buun si ramane se vedem voi fi uimit sau dezamagit de tine ;) ..." Shit test bine recunoscut, bravo
"Ea: pai da s-ar putea sa nu-ti placa de mine si nici mie sa nu-mi placa de tine ..." Bine trecut


"Ea :Bine ,eu ma pun sa dorm ar trebui sa incheiam ,incheiem conversatia ..." Negativul ei
Aici puteai să-i dai scurt: "K"

"Eu:asta vroiam sa-ti zic si eu adiniaori ,ma apuc in continuare de treaba ...
Eu:Buun,o seara frumoasa iti doresc si alte conflicte din dormitoare rascolite de amantzi fugaritzi de tine cu pusca din casa :)) ,Da-mi un sms scurt (emoji,etc)  si iti memorez numarul intre timp ;) ..." 
Ai investit mult prea mult, simt o tentă de nevoie faţă de ea. Starea asta de nevoie te face să dai pozitive mult prea multe şi să tragi de ea să vă vedeţi

"Eu : Hai ca esti amuzanta :))
Ea :))))) ,Bine o sa vezi ce semn iti dau ;) " -Aici te tachina


Când primeşti primul negativ îi dai şi tu negativ dacă nu...începe să îşi piardă atracţia.


"Eu :Hmm,eu zic ca s-ar putea sa arate un pic mai bine ca tine dupa ce il si pictez :))
va trebui sa te machezi ca sa compensezi :)) si sa fie 1-0 pentru tine :))
si vezi ca la mine nu dureaza 2 ore :))" - Nu ai demonstrat destula valoare în acel moment să scapi cu acea devalidare.


"Ea: Nu .))
N am de ce" mintea, aici puteai sa o tachinezi usor: "Da, da :))"


Alt lucru la care să fii atent calibrarea ta:
"Eu: Pe cortina mea de dus sunt pictate personalitati preistorice (Vlad tzepes,Alexandru cel mare ,etc) ,oameni astia ma puteau vedea dar nu ma puteau atinge ,insa Vlad tepes era o exceptie ,parea ca lui ii placea ce vedea :))"
---Înainte să scrii găndeşte-te dacă va înţelege şi dacă este bună acea afirmaţie

Iti dai seama că nu a mers când ea îţi scrie 1 cuvânt maxim 2: "Ea: :)))
Crezi ?"


",,X'' ,eu sunt in oras acum ,sunt grabit sa ajung acasa si sa ma schimb plus sa ma spal ,hainele mele duhnesc a urina (m-am tamponat de un boschetar din greseala ) si am o intalnire importanta cu niste oameni :))) ,is pe fuga dar hai ca te sun mai deseara gen 9-10 ca sa vorbim oricum ceva interesant 😌"

Până acum observ tendinţa ta de a supra investi în această interacţiune, supra investire prin răspunsuri lungi şi supra investire prin a trage de ea să vină la întâlnire chit că îţi dă răspunsuri negative.

Tipa nu mai voia să investeacă în interacţiune pentru că simţea că eşti disperat după ea,la acel timp, de aceea ţi-a dat block.


Când tipa îţi dă block ceea ce este negativ tachinează-o:"tu eşti un silent killer cumva de mi-ai dat block, acum chiar îmi este frică de tine"

Din nou ai pus-o să investească după negativ:
"Eu:asta da joaca de oameni maturi
:))
esti acasa ?

Ea:Da
Eu: suna-ma 😉"
----Tipa nu va investi după ce îţi dă negativ. Trebuie să demonstrezi valoare apoi să o pui să investească.


Ce să faci în continuare:
1. Cultivă starea mentală de abundenţă, în care nu ai nevoie de o tipă să iasă neaparat cu tine ci eşti fericit fără ea.

2. Dă-i negativi pe negativul ei, apoi demonstrează valoare.

2. Cere să investească: să te sune, să vină cu tine, abia după ce vezi că tipa investeşte în conversaţia cu tine

   4 indicatori de bază prin care ea investeşte:
– Râde la orice zici

– Îţi pune multe întrebări

– Continuă conversația când tu o întrerupi

– Te tachinează

Impelementează aceste 3 schimbări şi vei aduce din nou tipele la întâlnire. Lipsa de succes a cultivat o stare de nevoie care a atras mai mult insucces şi te-a făcut să nu fii atent la ceea ce faci. Implentează cele 3 schimbări şi vei ajunge din nou să ai succes.

Cu drag, Rafael.
7
Field Report / Regresi si nedumeriri pe partea de Texting partea a-2-a ...
« Ultimul mesaj de Srgian Noiembrie 17, 2018, 01:21:30 a.m. »
In continuare confuz si nedumerit unde sunt blocajele pe partea de texting ...
 Observam ca pe instagram o blonda foarte sexy si starnitoare care chiar ma stimula mi-o dat like pe o poza si atunci am abordat-o ,am creat atractie ,am tachinat-o ,m-am legat de trasaturile ei ,o faceam curioasa sa o descriu cu cold reading la un moment dat i-am spus ca am o surpriza pentru ea ,am determinat-o sa-mi dea facebooku-l ei ,mi l-o dat si i-am trimis un desen care semana cu ea ca sa demonstrez valoare ,am si sunat-o ca drept surpriza si am vorbit cu ea cam tot o ora ...

Cu aceasta blonda conversatiile erau mai fluente ,aveam grija sa fiu cat se poate de misterios si starnitor ...
 
Am facut Atractie am pus-o sa se califice ,faceam cu ea si prezumtii ,o si tachinam bine ,tipa raspundea bine (tiparul ei era psihotica ) cu noantze foarte subtile de narcotica (si nu foarte evidente) ,o puneam mai mult sa vorbeasca despre ea si despre mine nu vorbeam ne intrebat , in rest vorbeam despre lucruri in general fie ca era vorba despre viata,bani,relatii ,sex despre mine nu vorbeam mai deloc decat daca ma intreba ea ,tipa era si ea playeritza ,m-o supus la multe shit testuri ,le-am trecut cu bine pe toate ....

Tipa avea si o incredere n sine destul de mare ,cand intre timp am intrebat-o despre situatia ei logistica (legat de unde locuieste) ea o spus :
:Stau singura in camin ,nu am bani de chirie ''

Aveam ceva puncte comune cu ea si le-am impartasit ,in timp ce faceam raport cu ea ,o si tachinam , cu spike-uri emotionale ,ma legam de ea cu diverse role playe-uri ,despre gatit ,despre calatorit ,tipa reactiona ,radea in hohote (ca orice psihotica ) ,ma supunea in continuare la shit testuri ,eu le treceam cu succes  ,o puneam sa-mi povesteasca despre pasiunile ei ,find atent cand sa fac raport ,intre timp am facut-o curioasa de locul misterios de la inaltime din Timisoara :
 
Eu: iti place orasul asta Timisoara >?...

Eu:Nu prea dar partial da ....

Eu:Mi-e imi place pentru ca arata ca mica Viena plus ca cunosc un loc unde vezi tot orasul iluminat noaptea ...
Ea:Unde este locul asta ...
Eu:Ei bine ,nu-ti spun unde dar esti norocoasa ,am sa te invit la o cafea acolo ...
Ea: Vaii :)),ia auzi ,norocoasa :)) ,ok dar fac tu cinste ? ,nu am decat 10 lei in buzunar :)
Eu:Pe bune >?,vorbesti seros ? :))
Ea :da ,nu glumesc ...
Eu: Ok,te las sa-mi faci cinste :))
Ea: ok dar atunci bem ceva de 5 lei fiecare :))
Eu: Good,prima data te scot eu vedem cum se desfasoara intalnirea si daca decurge ok data vitoare ma scoti si tu ;) ...
Ea: prea departe te gandesti ...
Eu: La fel si tu.. (reframe)
Ea: ...
Eu :Vedem noi cum se desfasoara intalnirea dar Hai sa iesim in zilele urmatoare si iti garantez ca ne vom plictisi de minune :)),Cum arata programul tau in zilele urmatoare ? ...
Ea: Nu stiu ,cum eu mi-l fac ...
Eu: pai uite cred ca maine am la dispozitie vreo 2 ore ...
Ea:pentru 2 ore nu vin ,2 ore imi ea sa ma aranjez ...
Eu :Defapt stai un pic sa ma uit peste el cum e organizat ,perfect uite defapt maine am dispobinil de la 2 pana la 6 ...
Ea:Ahh,maine nu pot ....

Aici am facut o greseala fatala pentru ca am uitat sa-i indicator negativ si am continuat sa propun date-ul in alta zi ...

Eu: Ok,atunci hai sa o lasam pe poimaine ,ea o acceptat instant (nestind daca e bine sau nu ce am facut ) ....

Ea:Ok,asa ramane ...

Eu :Bun ,iti las numarul meu pe facebook,da-mi beep si pastram legatura ...

Am mai avut un shit test interesant ...

Eu: Buun si ramane se vedem voi fi uimit sau dezamagit de tine ;) ...

Ea: pai da s-ar putea sa nu-ti placa de mine si nici mie sa nu-mi placa de tine ...

Eu: ramane de vazut ...

Gresisem pentru ca nu am incheiat eu primul conversatia si o initiat ea inchierea insa am scos-o bine :

Ea :Bine ,eu ma pun sa dorm ar trebui sa incheiam ,incheiem conversatia ...
Eu:asta vroiam sa-ti zic si eu adiniaori ,ma apuc in continuare de treaba ...
Eu:Buun,o seara frumoasa iti doresc si alte conflicte din dormitoare rascolite de amantzi fugaritzi de tine cu pusca din casa :)) ,Da-mi un sms scurt (emoji,etc)  si iti memorez numarul intre timp ;) ...

Ea :Nu am nici macar prieten dar admite amant :))

Eu : Hai ca esti amuzanta :))
Ea :))))) ,Bine o sa vezi ce semn iti dau ;)

si de aici s-o incheiat conversatia ,tipa s-o conformat chiar mi-o dat mesaj doua patratzele aratau pe un telefon care nu putea scoate in evidenta emoticoanele (dar probabil erau doua pupicuri :* :* )

Ma gandisem intre timp ca poate in timpul zilei urmatoare nu ar strica sa fac o demontrare de valoare cu inca un desen artistic dar combinat cu o tachinare pe seama ei ....

I-am trimis desenul pe facebook dar in loc sa o tachinez am devalidat-o zdravan pentru ca vedeam ca raspundea sec ...

Eu: ,,Hei ;)
Cine crezi ca arata mai bine : ,tu ? sau acest desen ;) ...

Ea: Eu, clar

Eu : crezi ? ,cat la suta esti convinsa ??

Ea: Foarte

Cand vedeam ce sec raspundea am zis sa o devalidez (Zdravan )

Eu :Hmm,eu zic ca s-ar putea sa arate un pic mai bine ca tine dupa ce il si pictez :))
va trebui sa te machezi ca sa compensezi :)) si sa fie 1-0 pentru tine :))
si vezi ca la mine nu dureaza 2 ore :))

Atunci o dat seen la ce i-am zis ,seen-ul tot ramanea si am zis ca ,,ups'' am devalidat-o prea zdravan ,am revenit cu o simpla intrebare ...
Eu: tu ce faci >?

Se pare ca tipa tot nu raspundea si dadea seen ,atunci am mai vorbit cu internul lui Rafael (Simon ) .
Simon mi-o spus sa-i spun asta : ,,Glumeam,uneori pot sa exagerez 😅,te-ai suparat ?''

Si Rafael mi-o spus sa postez pe story un lucru pe care ea sa-l vada ,l-o vazut si mi-o scris :
Ea: Nu .))
N am de ce

Eu: Ehh :)) ,ma gandeam ca asa s-o intamplat ..
cum esti ?

Ea: :)) perfect
Nu demult m-am trezit ,tu?

Aici entuziasmul imi tzasnea din mine ,habar n-am ce o fost in capul meu dar se pare ca am pierdut controlul emotiilor mele si m-am bucurat pentru faptul ca functiona si atunci m-am gandit eu sa fac 2 autoironii pe seama mea ,Really Akward ce am facut dar o scriu :
Eu : Eu ? ,ce sa zic ,traumatizat ,sti de ce ? :))

Ea: De ce?

Eu: Pe cortina mea de dus sunt pictate personalitati preistorice (Vlad tzepes,Alexandru cel mare ,etc) ,oameni astia ma puteau vedea dar nu ma puteau atinge ,insa Vlad tepes era o exceptie ,parea ca lui ii placea ce vedea :))

Ea: :)))
Crezi ?
 
Aici am facut a-2-a autoironie pe seama mea fiind si foarte entuzismat (asta am transmis din mesaj) :

Eu : :))) da avea impresia ca sunt femeie ,poate de aia se uita insistent
adica tzeapa la tzeapa trage :))
,,X'' ,eu sunt in oras acum ,sunt grabit sa ajung acasa si sa ma schimb plus sa ma spal ,hainele mele duhnesc a urina (m-am tamponat de un boschetar din greseala ) si am o intalnire importanta cu niste oameni :))) ,is pe fuga dar hai ca te sun mai deseara gen 9-10 ca sa vorbim oricum ceva interesant 😌

parea ca tipa o raspuns pozitiv in mesaj ,Ea : ,, OK :* ''

Insa se intamplase ceva super interesant si pentru prima oara cand patzesc ,tipa imi daduse block pe facebook dar numa la mesaje atunci nu am mai sunat-o consideram ca nu avea rost si  ,, am avut o revelatie ce s-o intamplat ,faptul ca m-am entuziasmat atat de tare comunicand prin mesaje ce bucuros sunt si cat de reactiv is la cat scriam si la cate emoticoane trimite-am ....
 Si dupa aia am zis hai sa mai verific odata si altceva interesant s-o intamplat ,observam ca imi arata acum cat timp o fost activa si am verificat si i-am trimis un simplu punct :
Eu  ,, . ''
am zis ,hmm poate cine stie ,hai sa o sun de test (insa mi-o dat cu casuta vocala) ,ciudat ...
Ea: ?
Eu: :))
te-am sunat mai inainte ...
nu stiu ce faci :)) sau daca te joci  dar am observat ca mi-ai dat parca block :))

Ea: :)))
Ti se pare

Eu:asta da joaca de oameni maturi
:))
esti acasa ?

Ea:Da
Eu: suna-ma 😉
pe nr
ca eu am facut-o odata :))
(sincer n-am idee ce pui la cale )

Insa pana aici o fost ,a-2-a zi am verificat ca tipa respectiva iar mi-o dat block ...

Umilitor insa sunt suficient de barbat sa recunosc ca doar din aceste greseli voi deveni bun in domeniul respectiv si  postez asa ceva aici ,cu multa durere si frustrare scriu astea dar cu un scop nobil (ca sa fiu bun in domeniul ,,Seductie'' )

Rafa vreau un feedback mai lung si spune-mi amanuntzit si detaliat tot ce s-o intamplat si ce greseli sa nu mai faci si ce pot imbunatatzii ....
8
Field Report / Regresi si nedumeriri legate de texting ...
« Ultimul mesaj de Srgian Noiembrie 16, 2018, 11:50:45 p.m. »
Intr-o perioada faceam greseli mai mari pentru ca era prea ,,Evident '' si prea previzibil ,desi vorbeam deschis sexual si despre sex cu ele dar misterul se elimina si le prea dadeam de inteles cum ar fi intre mine si ele si asta ma faceau neinteresant in ochii lor ...
 
Pe instant date am o putere mult mai mare de influentza dar se pare ca pe partea de texting (intre numar de tel si date ) ,am dificultatzi grave ,fatza n fatza daca e chimia aia intre mine si ea totul merge in avantajul meu dar in mesaje nu pot transmite chimia aia ....
 
Observ ca e un sistem diferit ,tehinca mea noua ,este ca le fac curioase cu anumite lucruri si le spun ca am o surpriza pentru ele si le sun pe call (prin cuvinte se creeaza mai bine conexiune emotionala ) ,majoritatea imi raspundeau ,vorbeam cu ele chiar si o ora jumate ,ma straduiam ca conversatiile sa contina toate ingredientele de care era nevoie insa se pare ca toate astea erau in zadar ...

Cunoscusem o tipa la dansuri ,dansasem cu ea si ii spusesem ca ma pasioneaza pictura si ea mi-o dat de inteles ca ,,poate ii fac si eu un desen '' si atunci i-am zis ca ,,desigur ,ma scoti la un suc si se rezolva '' si ea o zis ca ,,da''
atunci i-am luat facebooku-l cu ocazia asta (pentru demontrarea personalitatii mult mai eficient decat numarul)

si in urmatoarea noapte (duminica)  am vorbit cu ea .....

Desi era playeritza din atitudine ,parca nu am putut sa ma conectez cu ea ,pur si simplu parca era mai limitata intelectual ,imi place sa vorbesc provocator ,starnitor ,artistic,metaforic insa la inceputul conversatiei parca imi dadeam seama ca greu imi intelegea mesajele si deacum in colo trebuie sa fiu si sa observ si eu cu cine stau de vorba si daca e nevoie sa ma cobor la nivelul lor ,desi respectam regulile de baza Atractie -confort ,insa tot nu puteam sa ma pot conecta cu ea ,parca eu vorbeam una iar ea intelegea alta si nu faceam decat sa irosesc cuvintele si sa raman fara material :))) ,desi m-am straduit sa fac cat de bine raport cu ea ,am pus-o de multe ori sa se califice ,sa-mi spuna despre ea ,cate putin despre viata ei din trecut ,prezent .

Dezvoltam cu ea tot feluri de topicuri si faceam cu ea raport pe confort insa se pare ca nu se crea mai nimic intre mine si ea in conversatii ,eram atat de diferiti incat parca nu pusca nimic (cred ca nici eu nu simteam atractie sexuala fatza de ea dar am fost neatent la acest detaliu esential ) insa tipa se pare ca nu ma inspira deloc cum sa o starnesc si despre cum sa fac conversatia sa mearga struna si asa mai departe la date ,dupa o ora de conversatie am facut tot ce am stiut eu mai bine chiar si tehnica pentru shit -test de investire (o functionat ) ,m-am interesat de programul ei cum arata,am stabilit sa ies cu ea intr-o zi anume (gen poimaine ) ,i-am dat o zi pauza (ca sa nu fiu needy ) si am sunat-o marti seara ,nu o raspuns (mi-o dat cu casuta vocala ) ,a -2a zi i-am si dat negativ pe seama asta :

,,Te-am sunat ieri (banuiesc ca dormeai) sau erai ocupata ,vorbesc cumva cu presedintele ? 😂😂😂''

,,Ea: Hey...da, dormeam....si astazi am tot uitat sa iti scriu :))''
 
Pana la urma i-am spus ca eu oricum sunt in oras si sa ma sune dupa ce scapa de la lucru ca sa-i spun unde o sa vina ...

O zis ca ma suna mai tarziu .Am asteptat intre timp telefonul ei ,m-o sunat mi-o spus ca este in drum spre casa si atunci,am luat initiativa si i-am spus ,hai sa ne vedem la ora 19:00 in piata libertatii dar suna-ma totusi cand esti gata ,, intre timp i-am spus sa-si ia si palaria cu ea (de care tot imi mentiona ea ca i-ar placea sa fie pictata ) ,tipa imi zisese ca glumise cu pictura ,nu mi-am dat seama ca o dase la intors pana cand nu o urmat asta ,m-a sunase si mi-o zis ca era in pat in loc sa-mi zica ca era gata si atunci parca faceam pe confuza ca ,,nu inteleg dar de noi 2 ar trebui sa iesim '' ,in momentul ala m-am luptat cu emotiile mele ca sa nu le arat (insa erau emotii groaznice ) ,mentionam :,,pai nu asa am stabilit ? ,tu ma scoti la o cafea pentru o pictura in schimb '' si ea im zisese ca nu vorbea serios ,iar eu i-am zis ca ok si de ce nu mi-ai spus mai devreme asta ? iar ea imi zicea ca nu vroia pe strada sa imi zica asta (desi emotiile mele clocoteau ).

 Eu ma straduiam cat de bine putea sa nu le arat si sa fiu jovial,destins ,relaxat si increzator ,insistasem intr-un mod calm si sigur pe mine sa iesim (ca sa-mi dau seama daca era shit test sau vorbea pe bune ),tipa chiar vorbea pe bune cu greu am putut prelua controlul emotiilor si i-am spus asta :,,Atunci n-are rost sa ma vorbim ,nu-mi place sa pierd timpul aiurea ,atunci ea parca tacea si nu zicea nimic si imi spunea ,,nah,nu stiu ce sa zic '' ,oricum nu riscam decat sa demonstrez valoare mai mica daca insistam si la un moment dat am incheiat cu ea conversatia ,tipa poate din politetze se tot asigura ca sa nu cumva sa ma supar ,i-am dat de inteles ca n-am nici o sansa doar din atata sa ma supar (dandu-i de inteles ca nu era mare lucru pentru mine ) ,cand am inchis telefonul am izbugnit intr-o revolta si intr-un regret ca aproape imi pierdusem respectul meu de sine pentru ca am insistat (chiar daca era in stil Alfa ) si mi-o venit pe moment sa o devalidez zdravan si i-am scris pe facebook asta :

,,Chil 🙂 ,nu m-am suparat 😀 ,idee era ca ma gandeam ca vrei o lucrare de arta in schimbul unei cafele nu unui pret obscen dar nimic mai mult decat amici,fara suparare dar mi-am dat seama ca esti prea diferita de tipele cu care obisnuiam eu sa ies'' 🙂

Ea confuza din mesajul pe care mi-l transmitea :

,,Hmmm...🤔🤔🤔...da, fiecare e diferit''

Eu arogant am raspuns :

    ,,Corect 😂😂😂''

si cam asta o fost ,merg mai departe .
Se pare ca poate nu mi-am facut clar cunoscute intentile cu ea si ca nu m-am putut deloc conecta cu ea deoarece probabil nu aveam cu ea deloc puncte comune ...
9
Field Report / Re: Dansam pe aceeasi muzica
« Ultimul mesaj de The Roue Noiembrie 12, 2018, 04:40:08 p.m. »
Dansam pe aceeasi muzica

Aveam 16-17 de ani si cautam modalitati de a fi mai placut femeilor. Imi aduc si aminte acum ceva PDF gasit pe comunitatea romaneasca, care explica cum sa cuceresti femei. La comentariile de pe acel articol, spuneau unii ce naspa este si ca adevarata treaba e pe un alt forum din tara. Un forum care a functionat pana acum 1 2 ani, dupa care a fost inchis.

Am inceput si am dovrat tot ce am prins. Credeam ca am descoperit o adevarata comoara si ma simteam parte a unei comunitati. Am inceput de la 0, singurul lucrul ce il aveam, era un genetic ok, si dorinta de a deveni mult mai mult.

Am cunoscut oamenii acolo care pentru unii sunt doar povesti, iar in realitate sunt mai mult decat adevarate fantasme.

Pana pe la 20 de ani am incercat tot ce a fost posibil. Mi-au dat motivatia de a face bani, iar atunci cand simteam ca nu sunt pe drumul cel bun, stateam noaptea si in loc sa ma odihnesc imi asterneam tot ce credeam intr-un jurnal.

Acum am 25 de ani, timpul a trecut, am ramas la fel de ambitios am un LTR superb si o functie buna intr-o companie romaneasca unde am am posibilitatea de a imi dezvolta abilitatile asa cum doresc eu.

O sa revin si o sa imi astern ce am invatat si ce ma framanta

As vrea sa cred ca mai sunt cativa aici care dansam pe aceeasi muzica

Ai dat game la lucru?
10
Field Report / Re: Dansam pe aceeasi muzica
« Ultimul mesaj de The Roue Noiembrie 12, 2018, 04:39:14 p.m. »
Dansam pe aceeasi muzica

Aveam 16-17 de ani si cautam modalitati de a fi mai placut femeilor. Imi aduc si aminte acum ceva PDF gasit pe comunitatea romaneasca, care explica cum sa cuceresti femei. La comentariile de pe acel articol, spuneau unii ce naspa este si ca adevarata treaba e pe un alt forum din tara. Un forum care a functionat pana acum 1 2 ani, dupa care a fost inchis.

Am inceput si am dovrat tot ce am prins. Credeam ca am descoperit o adevarata comoara si ma simteam parte a unei comunitati. Am inceput de la 0, singurul lucrul ce il aveam, era un genetic ok, si dorinta de a deveni mult mai mult.

Am cunoscut oamenii acolo care pentru unii sunt doar povesti, iar in realitate sunt mai mult decat adevarate fantasme.

Pana pe la 20 de ani am incercat tot ce a fost posibil. Mi-au dat motivatia de a face bani, iar atunci cand simteam ca nu sunt pe drumul cel bun, stateam noaptea si in loc sa ma odihnesc imi asterneam tot ce credeam intr-un jurnal.

Acum am 25 de ani, timpul a trecut, am ramas la fel de ambitios am un LTR superb si o functie buna intr-o companie romaneasca unde am am posibilitatea de a imi dezvolta abilitatile asa cum doresc eu.

O sa revin si o sa imi astern ce am invatat si ce ma framanta

As vrea sa cred ca mai sunt cativa aici care dansam pe aceeasi muzica

Salutare Ghost,
Rafael Roue aici.

Şi eu am început la 16 ani, chiuleam de la liceu ca să citesc seducţie citeam 6 ore pe zi şi ieşeam la abordat 8 ore pe zi...de atunci şi până acum zi şi noapte mâncam seducţie pe pâine.
Ţin minte ce experienţe nebune am adunat pe teren ...game-ul chiar e ceva fain.

Mai demult, la 17, 18 ani, am postat pe vechiul forum care s-a închis. User name-ul era CinevaRaf.., în ultima postare am pus rata mea de închidere de atunci, acum 6,7 ani, din 10 abordări luam 6 numere  din care ieşeau 4,3 dateuri şi un close....mulţi au zis că nu se poate.... atunci am decis să părăsesc acea comunitate pentru că mi-am dat seama că nivelul lor de game nu era la ce nivel credeam, scriam greşit...şi acum lucrez la gramatică dar la mine game-ul era şi este ceva sfânt.

Mă bucur că eşti într-un LTR, am găsit şi eu multe tipe care chiar am vrut să intru într-un LTR dar mi-am dat seama că în seducţie cu cât cunoşti mai multe tipe cu atât iei bagajul tău de cunoştinţe şi îl faci şi mai bun.

Mă bucur să te cunosc Ghost şi să aud că ai pus efort în a deveni mai bun în game.
Pagini: [1] 2 3 ... 10